Kuulumisia pitkästä aikaa!

Heippa kaikille!

Taas on mennyt aikaa edellisestä postauksesta, ei ole oikein pysynyt postaustahti aktiivisena. Nyt yritän taas aktivoitua, takeita en anna, koska lukio vie niin paljon aikaa, ettei bloggailulle jää paljoa aikaa.

Noh, niitä kuulumisia siis. Suurin uutinen varmaankin on, että menemme uudestaan ensi kesänä Ranskaan, Côte d’Azurille, eli siis Etelä-Ranskaan niin kutsutulle Ranskan Rivieralle. Menemme samaan kaupunkiin, itse asiassa jopa samalle leirintäalueelle kuin viime kerralla. Olen hyvin iloinen lähdöstämme, koska rakastan matkailua yleensäkin sekä lämpöä ja lämpimiä matkakohteita. Etelä-Ranska onkin ihanin paikka, jossa olen matkaillut.  Jos niin voi sanoa, se on kuin taivas maan päällä. Tässä muutama kuva viime reissusta:

kuva6

 

 

 

 

 

 

kuva13 kuva20.3 kuva21

kuva12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keskiviikkona perustin myös uuden blogin, Riding With a Smile:n, jossa kerron enemmän ratsastusharrastuksestani ja pyrin kirjoittamaan joka tunnista sinne. Tervetuloa lukemaan, osoite on ridingwithsmile.wordpress.com!

Tällä hetkellähän olen hyvin ansaitulla pääsiäis”lomalla”. Loma lainausmerkeissä, koska meillä on koeviikko juuri menossa. Kuitenkin menemme juhlimaan ystäväni A:n 18-vuotissynttäreitä huomenna. Sunnuntaina ja maanantaina olisikin sitten kokeisiin lukemista.

Ensi postaukseen, heippa ja hyvää pääsiäistä kaikille!

-Ipa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s