and I know I said it a million times but I’ll only stay with you one more night

Tällaista pikaista päivitystä näin tiistaina nyt. (: Tänään olin koulussa (yllätys,yllätys -yleensä koulussa ollaan:D), eikä siellä ollut mitään erikoista. 

Ääh, mitäs tässä nyt kirjottaisi:D En keksi oikein mitään. Noh, sen voisin ainakin sanoa, että olen tällä hetkellä jotenkin aivan innostunut jälleen Maroon 5:stä, mulla on välillä aina sellasia Maroon 5 -kausia ja sellainen on nyt menossa. Maroon 5:lta lempparibiisejäni ovat mm. She Will Be Loved, Misery, Payphone, Makes Me Wonder ja This Love. Ja mitä olen nyt huomannut Maroon 5:n biisejä kuunnellessani (ja musavideoita katsellessani…..kiitos juuri tämän ihanan Adam Levinen): hän suutelee melkein joka videossa jotain naista. 😀 Mutta Maroon 5:n musiikki on kyllä niin menevää ja muutenkin niin ihanaa. Pakko sanoa, että tämä on kyllä yksi lempibändeistäni. Voi mitä antaisinkaan että pääsisin Maroon 5:n keikalle!

Oisikohan tässä mitään kuvaa tähän postaukseen, kun en haluaisi koko ajan postailla kuvattomia postauksia. Noh laitetaan sitten vaikka pari fiilistelykuvaa Ranskasta, sen kunniaksi että sinne lähtöön on enää 72 päivää! (Joo, olen tosiaan laskenut…….ja tulen laskemaan useamminkin….)

Image

Image

Image

My Porsche….. (; (not really of course……..what a pity D:)Image

tipu Fréjus Plagella Image

 

MonacoooooImage

Image

Monacon satamastaImage

Yksi kahvilakäynti Monacon Café de Parisissa…. 😀

ImageMonaco ja Ranska – kaksi rakkautta ❤ 

Ah, aina kun näitä kuvia katselee niin tulee niin ikävä takaisin… En tiedä oikeasti, miten nyt rakastuin ihan kahden viikon kertakäynnillä näihin kahteen maahan. 😀 Se johtuu varmaankin tästä ihanasta Välimeren ilmastosta, kauniista kielestä (jota osaan puhua hoonollasoomiaksentilla erittäin vähän ja luultavasti en kovin ymmärrettävästi:D onneksi itse ymmärrän enemmän mitä puhun…), mukavista ihmisistä, ainutlaatuisesta tunnelmasta. Sitä tunnelmaa ei vaan voi selittää, sen voi kokea vain käymällä itse paikan päällä. Kannattaa oikeasti käydä jos edes vähääkään kiinnostaa! Lähtisin vaikka tällä sekunnilla tuonne, niin ihana paikka se on. Ja koti-ikävää en kahden viikon aikana kokenut kertaakaan, enemminkin koin kotona Ranska-ikävää. 😀

Noh mutta nyt menen tästä saunaan, heippa (: 

-Ipa

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s